Koen Leysen getuigt
Cruise langs de Canarische Eilanden
28/08/23
Zitten er daar dan ook kanaries?
Cruise langs de Canarische Eilanden

Als natuur- en vogelliefhebber kijk ik er naar uit om samen met jullie de betoverende schoonheid van de Canarische eilanden te ontdekken. Hierbij kan ik mijn passie combineren met de onvergetelijke vakantie-ervaring van een Knack-cruise.

De Canarische eilanden kennen een enorme verscheidenheid aan landschappen en zijn een paradijs voor natuurliefhebbers met onder andere de unieke weelderige laurierbossen, majestueuze duingebieden, maagdelijk witte stranden en vulkanische landschappen. We laten het kille Belgische winterweer achter en zoeken de eeuwige lente op.

Het gevarieerde programma spreekt me sterk aan en ik vind het geweldig dat ik zo op één reis alle Canarische eilanden met telkens weer hun eigen karakter kan aandoen. Ook op de boot –met recht en rede La belle des Océans-  is het heerlijk toeven en worden we in de watten gelegd.  Met lezingen over vogels geef ik nog extra kleur en inhoud aan jullie reis: de geheimen van de vogeltrek, het unieke leven van zeevogels, waarom staan de Canarische eilanden zo hoog aangeschreven bij vogelkijkers en zitten er daar dan ook kanaries? Ik kijk er naar uit om jullie mee te mogen ontvangen op deze cruise.

Knack-cruise langs de Canarische Eilanden
2 tot 9 december 2023

Vertel ons jouw reisverhaal en laat anderen meegenieten van jouw reis

13 + 5 =